Vi sætter tryk på hele Danmark!

RENO er den foretrukne leverandør og servicepartner på trykluftudstyr til alle brancher

Vi er én af Danmarks førende producenter og leverandører af løsninger inden for trykluftkompressorer og højtryksrensere til professionelle og industrielle brugere. RENO A/S er det nye navn på virksomheden efter fusionen den 31. oktober 2013 mellem Ardua Reno-FF A/S og TCÅ Trykluft Centret A/S.

Et stykke dansk industrihistorie
RENO A/S repræsenterer et stykke dansk industrihistorie med produktion og salg af trykluftkompressorer siden 1952 og højtryksrensere siden 1978. I dag er vi Danmarks største producent af trykluftkompressorer og besidder igennem vores position og erfaring en omfattende viden og kompetence. Vi tilbyder derudover branchens største produktsortiment, ligesom vi henvender vi os til alle kundetyper og -størrelser.

Vi beskæftiger i dag omkring 60 medarbejdere med hver deres ekspertise. De har dog det til fælles, at de alle brænder for at finde den bedste løsning for vores kunder – hvad enten det gælder service eller investering i nye trykluftløsninger.

Vi skræddersyr effektive løsninger til dig
Hos RENO anvender vi den nyeste produktionsteknologi. Dette - tilsammen med vores mangeårige erfaring og ekspertise - gør, at vi er i stand til at udvikle løsninger, der er tilpasset vores kunders behov.

Vi ønsker også at tage vores del af ansvaret for at sikre en bæredygtig drift. Derfor har vi altid fokus på at finde frem til den mest energi- og omkostningseffektive løsning, når vi rådgiver vores kunder.

Vi dækker hele landet
Industrisalg, service og administration er samlet på vores hovedkontor i Egå, mens produktion, lager og forhandlersalg er samlet i vores afdeling i Thyregod. Hertil kommer vores serviceafdelinger i både Nordjylland og på Sjælland.

Derudover vægter vi sikkerhed højt – sikkerhed for, at vores kunder altid har trykluftløsninger, der både fungerer stabilt og lever op til de gældende krav. Det betyder, at vores kompetente serviceteknikere altid er klar til at rykke ud - hvor end i landet vores kunder befinder sig – 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.

Læs mere om RENOs historie her og vision & mission her.