RENO din fortrukne partner indenfor kompressorer og højtryksrensere!

RENO er ​​en førende producent og leverandør af løsninger i trykluft og højtryksrensere til professionelle og industrielle brugere. RENO repræsenterer et stykke dansk industri historie med produktion og salg af kompressorer og trykluftudstyr siden 1952 og højtryksrensere siden 1978. I dag er vi en af ​​de største producenter i Skandinavien, og vi har udviklet omfattende viden og kompetencer indenfor vores branche. Vi løser både standard og special opgaver i RENO, og vores rådgivere kan altid finde og tilbyde den ideelle løsning til at imødekomme enhver industris behov.

RENO har i mange år, i tæt samarbejde med vores forhandlere og slutbrugere, udviklet en omfattende produktportefølje, der holder os i spidsen for udviklingen.
Vi har en bred vifte af kompressorer, luftbehandling og højtryksrensere, som sælges gennem vores skandinaviske forhandlere og på eksportmarkeder.
Vores produkter er fremstillet på vores værksteder i Danmark, Belgien og Italien, hvilket giver os mulighed for at skabe og udvikle produkter med fokus på de markeder vi er involveret i.
Desuden har RENO et stort lager af både maskiner og reservedele, hvilket giver os stor fleksibilitet og branchens hurtigste leverancer.

Sidst men ikke mindst har vi en omfattende serviceorganisation som støtter vores kunder. Vi kan hjælpe dig 24/7 og reagere på nødopkald inden for kun 2 timer i hele Danmark. Driftstop er dyre, og derfor er RENO´s servicevogne udstyret med et stort udvalg af reservedele, der sikrer hurtig og effektiv service.

 

Læs mere om RENOs historie her og vision & mission her.