RENO går i luften med nyt website

2. feb. 2015

 

Som et resultat af fusionen mellem Ardua Reno-FF A/S og TCÅ Trykluft Centret A/S lanceres nu et nyt website

Det har været længe undervejs, men er nu endelig klart: RENOs nye website. Det betyder, at fusionen imellem Ardua Reno-FF A/S og TCÅ Trykluftcentret A/S nu også er manifesteret online. Det betyder endvidere, at de to tidligere websites, tcaa-trykluft.dk og reno-ff.dk nu er samlet under ét og derfor ikke længere er aktive på de gamle webadresser.

Overskuelighed – frem for alt
Vi vil gerne gøre det nemt for vores kunder og andre, der bruger vores website. Derfor skulle det nye website gerne fremstå overskueligt, ligesom det gerne skulle være nemt at få overblik over, hvad vi tilbyder vores kunder - hvad enten der er tale om forhandlere eller industrikunder.

Derudover har sitet også visuelt fået et løft, der gerne skulle medvirke til at gøre oplevelsen både indbydende og overskuelig, når man besøger reno.dk.

Forhandler-shoppen eksisterer stadig
For at det fortsat skal være nemt for vores forhandlere selv at bestille produkter online, linker det nye website til den webshop, som vores forhandlere er vant til at bruge. Der er dog stadig muligt at kontakte vores forhandlerafdeling for køb, ligesom vores rådgivere altid er parate til at vejlede og besvare spørgsmål i forbindelse med vores produkter.
 
Der kan stadig forekomme små justeringer og ændringer på det nye website i den første tid. Skulle noget – i mod forventning – ikke fungere optimalt, håber vi, at I vil bære over med os – vi arbejder sandsynligvis på sagen. Ellers vil vi også være meget taknemmelige for at blive gjort opmærksomme på en eventuel fejl.

Tilbage